Bmw serije 2 Active Tourer

BMW serije 2 Active Tourer kompaktan je izvana i fleksibilan unutra te dokazuje da funkcionalnost i zabava idu zajedno. Sa savršenim konturama i dinamičnim linijama ujedinjuje svakodnevnu praktičnost i zadovoljstvo u vožnji.


ActiveTourer ujedno je i prvi BMW s pogonom na prednje kotače. Voznoj dinamici uz fino podešeni prednji ovjes pridonosi i upotreba čvrsti a laganih materijala te AUTO start/stop funkcija, regeneracija energije kočenja i indikator za pravodobnu promjenu stupnja prijenosa.Sustavi asistencije koji spadaju pod BMW Connected Drive povećavaju sigurnost i udobnost u BMW-u serije 2 ActiveTourer.

BMW-2-Series_Active_Tourer_2015_800x600_wallpaper_ad

 

Po prvi put integriran je i Head-Up zaslon u premium kompaktnoj klasi. On projicira sve važne informacije izravno u vidokrug vozača tako da je on uvijek koncentriran na cestu. ProstranostActiveTourer-a je iznenađujuća osobito u širinu i u tom segmentu nadmašuje konkurenciju. U odnosu na cestu sjedi se visoko, ali u odnosu na podnicu normalno te za upravljačem ActiveTourera nemate osjećaj da sjedite u monovolumenu.

 

BMW-2-Series_Active_Tourer_2015_800x600_wallpaper_b2

Pored serijskih modela, BMW nudi seriju 2 ActiveTourer u četiri dodatne varijante koje u svom interijeru i eksterijeru još više odgovaraju željama kupaca.U ponudi su tri snažna i efikasna tro i četvoro-cilindrična motora nove generacije sa 150 KS  i 231 KS.