Smart for Two

Tehnički potpuno novi Smart For Two i ovaj puta apelira na srce i um u jednakom omjeru, a kompaktne proporcije i pametni detalji iznova nude jedinstvenu funkcionalnost. Novi dizajn daje mu svjež, mladenački izgled, a ipak zadržava snažan karakter te odiše sportskom dinamikom.

Smart-fortwo_2015_800x600_wallpaper_01

 

U unutrašnjosti se nalazi unaprijeđena svježa kombinacija kože i tkanine a pažnju privlači i multimedijski sustav s potpunom integracijom smartphonea, real-time navigacijom i jednostavnim pristupom svim funkcijama preko zaslona osjetljivog na dodir. Novi Smart omogućava potpuno novi način kretanja gradom uz maksimalan komfor, okretnost, sigurnost i ekologiju.


Krug okretanja je senzacionalan jer Smartu treba 6,95 m (od rubnika do rubnika) i 7,30 m (od zida do zida). Napredni sustavi pomoći koji su nekad bili rezervirani za automobile viših klasa vozila dodatno povećavaju sigurnost i udobnost te ih čini posebno okretnima u gradskom prometu. Za sigurnost je i dalje zaslužan koncept Tridon kaveza koji poput oraha krutom ljuskom štiti meku unutrašnjost.

 

Smart-fortwo_2015_800x600_wallpaper_3f

Izbor benzinskih i dizelskog pogonskog motora nadopunjuje mhd verzija, a svi koji žele biti primjećeni mogu odabrati Brabus te BrabusXclusive izdanja. Tri su paketa opreme Passion, Prime i Prooxy i bogatstvo dodatne opreme čine svaki Smart For Two jedinstvenim automobilom kojeg je moguće odabrati u coupe te cabrio izdanju.